• Måndag - Torsdag 07.30-17.00 - Fredag 07.30-14.00        Lördag - Söndag Stängt
 • verkstad@hallstorpsbil.se
 • +46 (0) 36 762 15

Reparationer

Hällstorps Bil i Jönköping Reparation

Vi kan din bil

Hällstorps Bil i Jönköping har en stab av duktiga mekaniker och väntar på din bil. Att vara en MECA-verkstad innebär att vi har kompetensen att ta hand om alla vanliga bilar. Det i sin tur innebär att det inte finns någon slentrian eller rutin där man skruvar på samma bilmärke dag efter dag, vecka efter vecka. Varje bil som kommer in får den uppmärksamhet som den kräver.

Många tror fortfarande att man måste använda en av biltillverkarens auktoriserade verkstäder för att garantin ska gälla. Men så är det inte. Sedan 2002 finns det EU-regler som ger dig som bilägare rätt att serva bilen var du vill. Hällstorps bilverkstad har kunskaperna och rätten att genomföra precis samma service eller reparation som biltillverkarens auktoriserade verkstäder – även under din bils garantitid. Hällstorps bilverkstad (MECA-verkstadens) stämpel i serviceboken är lika mycket värd som den märkesauktoriserades.
Det är en självklarhet att vi använder oss av originaldelar eller reservdelar som håller minst lika hög kvalitet som originaldelar. Och i regel kommer våra reservdelar och biltillverkarens reservdelar från samma leverantör.

Vi använder oss av moderna instrument för diagnos och felsökning. Dessa instrument kommer antingen från samma tillverkare som de märkesauktoriserade verkstäderna tar sina instrument ifrån, eller från fristående tillverkare. Genom att använda universalinstrument kan vi hålla ner kostnaderna – vilket självklart kommer dig som kund och bilägare tillgodo.

VIKTIGT

Vid en bilservice ska ett antal olika kontrollpunkter gås igenom. Varje bilmodell har olika kontrollpunkter vid olika servicetillfällen. Den som utför bilservicen tar därför fram aktuell lista och bokar av genomförda kontroller och serviceåtgärder.

Reparation-Service-01

BOKA TID HOS OSS

  Namn

  E-mail

  Mobil

  Bil/Model

  Reg nummer (obligatoriskt)

  Önskade datum och tid
  Meddelande


  När ni skickar förfrågan till oss tänka på att lämna ett mobilnummer så att vi kontaktar dig så snart vi har en tekniker ledig.
  Våra öppettider
  Måndag 07.30-17.00
  Tisdag 07.30-17.00
  Onsdag 07.30-17.00
  Torsdag 07.30-17.00
  Fredag 07.30-14.00
  Lördag Stängt
  Söndag Stängt
  Har du fler frågor? Ring oss idag, så hjälper vi!
  036 762 15